توصیه هایی برای استفاده از ظرف های پیرکس

ظرف پیرکس را روی حرارت مستقیم نگذارید

توصیه هایی برای استفاده از ظرف های پیرکس

استفاده از ظروف پیرکس

ظرف پیرکس را روی حرارت مستقیم نگذارید

ظرف های پیرکس یکی از انواع ظروف آشپزخانه می باشد که کاربردهای زیادی دارد . این ظرف ها در مقابل ضربه و حرارت مقاوم است ، غذا در این ظرف ها به صورت یکنواخت پخته می شود ، سطوح صاف آن از چسبیدن غذا جلوگیری کرده و شستشوی آسانی دارد . علاوه بر آن می توانید این ظرف ها را در فر گاز و مایکروفر هم بگذارید و حتی برای گذاشتن مواد غذایی در یخچال و فریزر هم مناسب هستند.

برای استفاده و نگهداری ظرف های پیرکس باید به نکاتی توجه کنید:

  • ظرف های پیرکس را روی حرارت مستقیم گاز نگذارید. بهترین حالت گذاشتن ظروف پیرکس روی حرارت غیر مستقیم و یکنواخت مانند حرارت فر و مایکروفر است.
  • نباید دمای این ظرف ها را به طور ناگهانی تغییر دهید، مثلا روی ظرف داغ به یک باره آب سرد نریزید یا ظرف داغ را روی سطح سرد قرار ندهید. این کار باعث شکسته شدن ظرف پیرکس تان می شود.
  • نباید ظرف های پیرکس را با وسایل زبر و ساینده مانند سیم ظرفشویی بشویید.
  • برای شستن این ظرف ها آنها را در محلول آب گرم و مواد شوینده خیس کنید و بعد از آن به راحتی ظرف را بشویید.
  • اگر می خواهید از ظرف پیرکس برای درست کردن غذاهایی چون ماکارانی و لازانیا استفاده کنید باید حتما کف ظرف چرب باشد.
  • حتی الامکان در ظرف پیرکس غذایی سرخ نکنید. بهترین استفاده از ظرف پیرکس برای آشپزی، پخت غذا با آب است (مانند خورشت ها).
  • بعد از این که ظرف پیرکس را شستید، سریعا ظرف را خشک کنید تا هیچ لکه ای روی آن نماند.
  • آب دارای املاح معدنی چون گچ، نمک و آهک می باشد و در طی استفاده طولانی مدت خط های سفید و براقی روی ظرف ایجاد می شود. برای از بین بردن این لکه های سفید و براق از سرکه استفاده کنید.
امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up