طرز تهیه کباب لذیذ سلطانى

دستور تهیه کباب بختیاری

طرز تهیه کباب لذیذ سلطانى

کباب سلطانى,طرز تهیه کباب لذیذ سلطانى,How to prepare delicious grilled cuisine Soltani in Iran

 

مواد لازم:

فیله گوسفند: 200 گرم

سینه مرغ بدون استخوان: 200 گرم

پیاز متوسط: 3 عدد

فلفل دلمه ای: سبز 1 عدد

آبلیمو: 1 قاشق سوپخوری

زعفران دم کرده: 1 قاشق سوپخوری

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

کره ذوب شده: 60 گرم

روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرزتهیه:

ابتدا کره را در دمای محیط می گذاریم تا نرم شود. آنگاه آب یک پیاز را گرفته و با فلفل مخلوط می کنیم. سپس 2 قاشق روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و گوشت گوساله را به مدت 20 ساعت درون مواد قرار می دهیم تا نرم شود. در این مرحله گوشت مرغ را هم درون موادی همانند مواد گوشت قرار می دهیم؛ با این تفاوت که علاوه بر مواد فوق زعفران دم کرده هم به مخلوط اضافه می کنیم تا مرغ ها رنگ زیبایی پیدا کنند. 4 الی 5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال می کنیم و داخل مواد قبلی می ریزیم. آبلیمو را در زمان پخت به هر دو اضافه می کنیم چون اگر زودتر اضافه گردد، باعث سفت شدن گوشت ها می شود. در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ و یک تکه از فلفل دلمه ای می زنیم و گوشت ها به کره ی ذوب شده آغشته می کنیم. آنگاه آنها را روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم، می پزیم.

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up