طرز تهیه رول بادمجان با سس پستو

رول بادمجان با سس پستو

رول های خوشمزه بادمجان با طعم پنیر

مواد لازم رول بادمجان :

بادمجان : 2 عدد

پنیر ریکوتا : نصف پیمانه

قارچ خرد شده : 4 قاشق سوپ خوری

پنیر پارمسان : 2 قاشق سوپ خوری

ریحان خرد شده : 2 قاشق سوپ خوری

سیر رنده شده : 2 حبه

روغن : مقداری

نمک و فلفل : به میزان لازم

مواد لازم سس پستو :

گردو خرد شده : 1 پیمانه

سیر رنده شده : 5 حبه

پنیر پارمسان : 1 پیمانه

ریحان : 2 پیمانه

روغن زیتون : 1 پیمانه

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

بادمجان ها را شسته و به صورت یک در میان پوست بگیرید. سپس بادمجان ها را به صورت لایه های نازک برش زنید. در ماهی تابه روغن بریزید و برش های بادمجان را سرخ کنید و کنار بگذارید. در ظرفی قارچ های خرد شده را با پنیر پارمسان، ریحان خرد شده، پنیر ریکوتا، سیر، نمک و فلفل مخلوط کنید. فر را روی دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود و سینی فر را چرب کنید. یک قاشق از مخلوط درون برش های بادمجان بگذارید و بادمجان را رول کنید. بادمجان های رول شده را در سینی فر قرار دهید. برای تهیه سس تمام مواد را درون غذاساز بریزید تا سس آماده شود. سس را در ظرفی بریزید و بقیه مواد باقیمانده از مخلوط قارچ را با سس ترکیب کنید. حالا مخلوط به دست آمده را روی بادمجان های رول شده بریزید. سینی را به مدت یک ربع درون فر قرار دهید تا پخته شود. رول بادمجان پنیری بعد از سرد شدن آماده سرو است.

منبع : چه نیوز

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up