ساتین پاریسی

مجله زندگی چه نیوز:ساتین پاریسی

مواد لازم:

  •    خمیر هزارلا: 500 گرم
  •   مواد لازم جهت تهیه کرم پاتیسیر کاراملی:
  •    شیر: 250 میلی‌لیتر
  •    آب سرد: 300 میلی‌لیتر
  •    شکر: 250 گرم
  •    اسانس کارامل: سه قطره
  •     زرده تخم‌مرغ: 6 عدد
  •     آردگندم: 4 قاشق غذاخوری، معادل 100 گرم

روش تهیه:

1. ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر پهن  می‌کنیم روی آن را با چنگال یا وسیله مخصوص مقدار زیادی حفره ایجاد کرده و داخل سینی فر قرار می‌دهیم.

2. سینی را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و بیسکویت را می‌پزیم. بیسکویت آماده شده را دو ساعت در دمای محیط قرار می‌دهیم تا خنک شود سپس در ابعاد 5 در5 می‌بریم و کنار می‌گذاریم.

3. برای تهیه کرم پاریسی کاراملی ابتدا شکر را داخل قابلمه‌ای مناسب برای تهیه کارامل ریخته و روی آن چند قاشق آب می‌پاشیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا جایی که شکر کاراملی شود. در این فاصله که کارامل ما آماده می‌شود شیر را روی حرارت جوش می‌آوریم، به کارامل اضافه می‌کنیم و آنقدر اجازه می‌دهیم بجوشد تا مواد یکدست شود سپس از صافی رد کرده و داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم.

4. آب سرد را با آرد مخلوط و از صافی رد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم سپس زرده‌های تخم‌مرغ را با مفتول می‌زنیم تا یکدست شوند و داخل مواد می‌ریزیم. تمامی مایه آماده شده را روی حرارت می‌گذاریم و آنقدر هم می‌زنیم تا غلیظ شود. کرم غلیظ شده را کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

5. از کرم داخل قیف ریخته روی هر بیسکویت مقداری کرم می‌گذاریم و هر ساتین پاریسی را به شکل سه طبقه مانند عکس آماده می‌کنیم. روی طبقه آخر را با میوه موردنظر یا حتی کرم یا ژله دلخواه تزئین می‌کنیم.

منابع: مجله زندگی ایده آل و چه نیوز

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up