طرز تهیه فیله مرغ پفکی

morghpopaki

مواد لازم:

    فیله مرغ                                           5 تکه
ماء الشعیر                                     یک پیمانه
آب                                              یک پیمانه
آرد                                             5/1 پیمانه
بکینگ پودر                       یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز و سیاه              2/1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل                       4/1 قاشق چایخوری
پودر سیر                            یک قاشق چایخوری
روغن مایع                                    به میزان لازم

طرز تهیه:

1- در ظرفی ماءالشعیر، آب و پکینگ پودر را مخلوط و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.

2- در ظرفی فیله‌های مرغ را به صورت نواری و بلند برش دهید، همراه نمک، فلفل، پودر سیر و زنجبیل مزه دار کنید و فیله‌ها را تک تک داخل مواد و بعد در روغن داغ غوطه‌ور سرخ کنید.

3-  این غذا را همراه با سس تارتار سرو کنید.

منبع :bartarinha.ir

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up