طرز تهیه سالاد تبوله (سالاد عربی)

saladarabi

این سالاد عربی یکی از معروف‌ترین سالادهای خاورمیانه است که در بیشتر کشورهای عربی به عنوان پیش غذا و همراه آن سرو می‌شود. گرچه دستورهای متفاوتی از این سالاد در کشورهای مختلف عربی وجود دارد اما یکی از پرکاربردترین دستور‌ها، دستور تهیه‌ای است که در ادامه می‌خوانید. اگر تا به حال پیش نیامده این سالاد خوشمزه را درست کنید، تنبلی نکنید، دست به‌کار شوید و از این سالاد سرشار از مواد مغذی غافل نشوید.

مواد لازم:

    بلغور گندم                                         نیم پیمانه
جعفری تازه                                           100 گرم
نعناع تازه                            سه قاشق غذا خوری
پیاز                                              یک عدد کوچک
پیازچه                                       سه عدد متوسط
گوجه‌فرنگی                                سه عدد متوسط
خیار                               دو عدد (در صورت تمایل)
لیموی تازه                                            یک عدد
روغن زیتون، نمک و فلفل                     به میزان لازم
برگ کاهو برای سرو کردن یا تزئین         به مقدار لازم

روش تهیه:

1_بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب گرم بخیسانید. بعد بلغور خیس خورده را داخل صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود.

2_تمام سبزیجات (پیاز، جعفری، نعناع، پیازچه، گوجه‌فرنگی و خیار) را نگینی خرد کنید.

3- در یک کاسه بزرگ همه سبزیجات ریز خرد شده را با هم مخلوط کنید و بلغور، آبلیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. به همین آسانی سالاد تبوله حاضر است. حالا سالاد را با لیمو و برگ کاهو سرو کنید.

منبع : bartarinha.ir

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up