طرز تهیه کسادیا,اسنک مکزیکی

esnakmekziki

مواد لازم:مناسب برای دو نفر

    تورتیا یا نان لواش                                  2 عددپنیر چدار رنده شده                         نصف فنجان

سیب                                       چند برش نازک

نکته: کسادیا نوعی خوراک مکزیکی است که با نان مخصوص مکزیکی پخته می‌شود ولی می‌توانید برای طبخ این غذای راحت و چند دقیقه‌ای از نان لواش استفاده کنید.

دستور پخت:

1. لایه یکنواختی از پنیر را روی تورتیا بمالید.

2. برش های سیب را روی پنیر بگذارید و دوباره تورتیای دیگری روی آن بگذارید.

3. سی ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا پنیر آن آب شود. (برای آنکه تردتر شود، از ماهیتابه استفاده کنید و یک تا دو دقیقه هر دو طرف آن را طلایی کنید تا پنیر آن آب شود).

4. آن را به 6 تا 8 تکه ببرید.

منبع : ashpazonline.com

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up