طرزتهیه عیش السرایا (دسر عربی)

deserarabi

مواد لازم

نان تست                                                   4 عدد

نشاسته ذرت                                3 قاشق غذاخوری

شکر                                     3 تا 4 قاشق غذاخوری

شیر                                                         3 لیوان

خامه                      صد گرم (نصف پاکت خامه صورتی)

گلاب                                                      دو قاشق

برای شربت

شکر                                                        یک لیوان

آب                                                        نصف لیوان

گلاب                                                یک سوم لیوان

آبلیمو                                         یک قاشق غذاخوری

زعفران                           دم کرده یک قاشق غذاخوری

عسل                                          دو قاشق غذاخوری
 پسته

طرز تهیه

شکر و آب رو مخلوط کنید بعد آبلیمو رو اضافه کنید و روی شعله بگذارید بجوشه، دیگه در حین جوشیدن هم نزنید چون شکرک میزنه.بعد از اینکه شربت غلیظ شد، آبلیمو و زعفران رو اضافه کنید. در رسپی اصلی زعفران نیست…

نانهای تست رو مکعبی خرد کنید، بهتره کوچیک یعنی یک در یک سانت خرد کنید. داخل تابه بریزید و بگذارید روی شعله ملایم گاز تا نونها کاملا برشته بشه. بجای تابه میتونید داخل سینی فر بریزید و در فر با حرارت 180 درجه تا نونها برشته و خشک بشه.

میتونید نونها رو پودر کنید یعنی بصورت کامل بگذارید تست بشه بعد داخل غذاساز تا پودر بشه.برای تهیه فرنی شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید. اگه اینکار رو نکنید بعد از اضافه کردن شیر نشاسته گلوله میشه.

شیر و خامه رو اضافه کنید.روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید، البته باید شعله خیلی کم باشه تا نشاسته کاملا پخته بشه.

بعد از اینکه فرنی غلیظ شد گلاب رو اضافه کنید. فرنی خیلی زیاد نباید غلیظ بشه چون بعد از اینکه خنک بشه غلظتش بیشتر میشه.

نونها رو بین ظرفهای سرو تقسیم کنید. از شربت داغ رو روی نونها بدید، تو اینکار دست و دلباز باشید نونها حسابی باید با شربت خیس بشه.

اگه نونها رو پودر کردید باز نونها رو توی ظرف بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و روش شربت بدید.فرنی رو روی نونها بریزید.میتونید در ظرفهای تک نفره مثل من درست کنید، یا اینکه در یک ظرف بزرگ این دسر رو درست کنید.

روی ظرفتون سلفون بکشید و روی سلفون رو با چنگال چند تا سوراخ کنید. سلفون میکشیم تا روی فرنی خشک نشه و سلفون رو سوراخ میکنیم تا فرنی عرق نکنه و روش خیس نشه.

این دسر روز بعدش که نونها حسابی شربت رو جذب کردند خوشمزه تر میشه. واسه صبحانه هم خیلی خوبه روی این دسر رو بصورت اورجینال با بادام، دانه کاج و پسته تست شده و غنچه های گل محمدی تزیین میشه.

در بعضی از رسپی ها بجای گلاب از عرق بهار نارنج استفاده میشه و روی دسر هم با مربای بهار نارنج تزیین میشه.

نکته:برای این دسر از نشاسته ذرت استفاده میشه ولی میتونید نشاسته گندم رو هم جایگزین کنید.

همونطور که بالا هم توضیح دادم در اصل این دسر از زعفران استفاده نشده و شما هم میتونید حذف کنید.

منبع :asrafood.ir

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up