چگونه یک شیرینی دانمارکی خوشمزه درست کنیم؟

چگونه یک شیرینی دانمارکی خوشمزه درست کنیم؟

شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی یا شیرینی گل محمدی یکی از پرطرفدارترین شیرینی در ایران است که شما به راحتی می توانید در خانه درست کنید اگر دوست دارید که یک شیرینی خوشمزه دانمارکی درست کنید با من همراه باشید.

این شیرینی خوشمزه خاستگاه دانمارک و اتریش دارد. مواد اصلی این شیرینی خوشمزه آرد، شیر، آرد گندم، کره، شکر و تخم‌مرغ است.

چرا شیرینی دانمارکی؟

شیرینی دانمارکی که جزو شیرینی های خشک حساب می شود. شیرینی دانمارکی انواع مختلفی دارند مثل: حلزونی. این شیرینی از دو بخش تبدیل می شه قسمت خمیر شیرینی و کرم شیرینی. برای درست کردن یک شیرینی دانمارکی خوشمزه باید یک کرم خوشمزه نیز درست کنید.

برای شیرینی دانمارکی باید چه نکاتی را توجه کنیم.

  • شما می توانید به جای پودر پسته از کنجد استفاده کنید که باعث خوشمزه تر شدن شیرینی دانمارکی است.
  • برای براق کردن شیرینی دانمارکی فر را روی دمای 350 درجه بزارید و تا طلایی شدن و خنک شدن عکس را روی شیرینی ها بزنید.
  • شیرینی دانمارکی حدودا 50 دقیقه طول می کشد و شما می توانید در دسر، افطار میل کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی

شما برای درست کردن این شیرینی نیاز به :

  • آب یا شیر ولرم
  • خمیرمایه
  • شکر
  • تخم مرغ
  • تخم مرغ
  • وانیل
  • روغن
  • نمک
  • زعفران
  • آرد قنادی

مواد لازم برای کرم شیرینی دانمارکی

  • آرد قنادی
  • شکر
  • شیر یا آب
  • گلاب
  • وانیل

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

خمیرمایه ، شکر و شیر را باهم مخلوط کنید و بهم بزنید به این مواد حدود 15 دقیقه استراحت بدید. مواد اولیه حدودا 2 برابر می شود. الان نیاز دارید که تخم مرع را از یخچال در بیارید و به همراه روغن و وانیل باهم مخلوط کنید. راستی یادتون نره که خمیر مایه هم باید اضافه کنید.

خوب الان شما برای درست کردن شیرینی دانمارکی خانگی نیاز دارید که آرد قنادی خود را به صورت کم کم به این مواد اضافه کنید. برای این که تست کنید ببیند میزان بهم زدن کافی هست یا نه با دست مواد را در دست بگیرید اگر به دست چسبید کافی است.

 

طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی

برای درست کردن کرم شیرینی دانمارکی شما نیاز دارید آرد را در قابلمه ای که دارید بریزید. خوب حالا نوبت این است که کم کم شیر را به این قابلمه اضافه کنید. صبر کنید تا شیر و آرد باهم به صورت کامل یکی شوند.

خوب حالا نبود به اضافه کردن شکر هست به این ترکیب شیر و آرد شکر اضافه کنید. خوب بوی جذاب دانمارکی برای گلاب هست نوبت به اضافه کردن گلاب به این شیرینی جذاب هست.

تمامی مراحل برای آماده شدن مواد برای درست کردن این شیرینی جذاب به پایان رسیده است.

بعله بعله تازه نوبت  به درست کردن  شیرینی رسیده.

به مواد حدودا چند ساعت باید فرصت بدید. بعد از چند ساعت شما همه مواد را روی ظرف پخش می کنید و آرد را روی مواد می ریزید خوب حالا نیاز دارید که با وردنه مواد را ورز بدید مواد را به صورت رول می کنید و مواد را داخل ان می ریزید.

حالا همه را روی کاغذ روغنی می زاریم یکی یکی و باید بزاریم توی فر، فر را روی دمای 180 درجه می زاریم و این شیرینی خشومزه را داخل فر می زاریم و صبر می کنیم تا درست بشه و آماده خوردن بشه.

شیرینی دانمارکی اولین بار کجا پخته شد؟   

اسم این شیرینی دانمارکی هست پس معلومه که اولین بار این شیرینی کجا درست شده است. اما همانطور که اول گفتیم این شیرینی دانمارکی اتریشی هست.

حالا چه جوری این شیرینی دانمارکی، اتریشی است؟

خوب در دانمارک شیرینی پز ها اعتصاب کرده بودند و مردم داشتند از گشنگی می مردن و دولت رفت از اتریش شیرینی پز اورد و آن ها این شیرینی ها را درست کردند بعد که شیرینی پز های دانمارکی دوباره شروع به کار کردند تغییر کمی روی چیزی که اتریشی ها درست کرده بودند دادند و این شیرینی دانمارکی  را درست کردند.

معرفی چند شیرینی خوشمزه                   

  • شیرینی کشمشی
  • حاجی بادام
  • گز
  • نخودچی
  • کلوچه خرمایی
  • نان شیرمال

ما سعی کردیم در این مطلب به صورت کامل شیرینی دانمارکی را از تاریخچه تا طرز تهیه برسی کنیم. ممنونم که با من همراه بودید.

امتیاز شما به این مطلب

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up