مواد لازم :
ذرت (بلال) ۳ پیمانه
کرفس ۱.۵ پیمانه
پیاز ۱ عدد
شیر ۱.۵ پیمانه
جعفری خرد شده ۱.۵ پیمانه
آرد ۳ قاشق سوپخوری
آب ۳ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه :
ذرت، کرفس، جعفری، پیاز و نمک و فلفل و آب را به مدت ۱ ساعت می پزیم و سپس از صافی رد می کنیم.
آرد را با شیر مخلوط کرده ، به مواد می افزاییم و می گذاریم تا سوپ کاملاً جا بیافتد.
برای تزئین از جعفری و گشنیز می توانیم استفاده کنیم.