آموزش تهیه پلو یونانی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت شور و شیرین: پلو یونانی همان طور که از اسمش پیداست مربوط به کشور یونان است.هر چند که همه می دانند پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است اما در کشور های دیگر نیز با توجه به ذائقه شان کم و بیش از غذاهای پلویی استفاده می کنند.

مواد لازم برای 4 نفر

  • سینه مرغ ۱۵۰ گرم
  • پیاز خرد کرده ۲ عدد متوسط
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • قارچ خرد کرده ۱ پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای یک دوم پیمانه
  • ذرت پخته یک دوم پیمانه
  • نخود فرنگی یک دوم پیمانه
  • زعفران حلکرده ۱ قاشق سوپخوری
  • برنج آبکش کرده ۲ پیمانه
آموزش تهیه پلو یونانی؛ سرشار از فیبر

روش تهیه

۱. سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و میزان کافی آب بپزید.

۲. آن‌گاه روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و باقیماندۀ پیاز را در آن تفت دهید.

۳. زردچوبه، مرغ ریش ریش کرده، قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت و نخود فرنگی را نیز بیفزائید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید.

۴. سپس زعفران، نمک و فلفل را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

۵. اینک مقداری از برنج را در قابلمه بریزید و از مواد فراهم کرده روی برنج بریزید و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لابه‌لای هم قرار دهید و در نهایت آب و روغن داغ را روی پلو بدهید و آن را دم کنید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.
لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
keyboard_arrow_up