آموزش تهیه مرحله به مرحله سس وینگرت (وینیگرت)

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: دیروز برای اولین بار سس وینیگرت (Vinaigrette sauce) که یکی از سس های معروف ایتالیایی برای سالاد هست رو درست کردم و میتونم بگم خوشمزه ترین و سالم ترین سس خونگی بود که تا به حال درست کرده بودم و باورم نمیشد که چطور ترکیب سرکه و روغن زیتون به عنوان دو تا ماده اصلی این سسf VDB Cمیتونه انقدر غلیظ و لطیف و خوشمزه بشه، بهتون پیشنهاد میکنم که حتما این سس لذیذ رو امتحان کنین که عاشقش میشین.

آموزش تهیه مرحله به مرحله سس وینگرت (وینیگرت)

مواد لازم برای تهیه سس وینیگرت

  • سرکه: ۳ قاشق غذاخوری (رنگ و نوع سرکه فرقی نداره)
  • روغن زیتون: ۹ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری در صورت تمایل
  • عسل: ۲ قاشق چایخوری
  •  نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • سیر رنده شده: ۱/۲ قاشق چایخوری
آموزش تهیه مرحله به مرحله سس وینگرت (وینیگرت)

مراحل تهیه سس وینیگرت

1. برای تهیه این سس باید از یک ظرف در دار استفاده کنین. روغن زیتون و سرکه رو داخل ظرف بریزین و در ظرف رو محکم ببندین.

آموزش تهیه مرحله به مرحله سس وینگرت (وینیگرت)

2. حالا خیلی سریع و محکم ظرف رو تکون بدین تا روغن و سرکه خوب با هم مخلوط بشن یا به عبارتی به خورد هم برن و از هم قابل تشخیص نباشن. این مدل مخلوط کردن سرکه و روغن باعث میشه که یه مایع غلیظ، یکدست و کرمی بدست بیاد.

آموزش تهیه مرحله به مرحله سس وینگرت (وینیگرت)

3. بعد تنها کاری که باقی میمونه اینه که بقیه مواد رو اضافه کنین و باز در ظرف رو ببندین و همون طور محکم تکونش بدین.

آموزش تهیه مرحله به مرحله سس وینگرت (وینیگرت)

4. به همین راحتی سس لطیف و خوشمزه مون حاضره بهتره برای یکی دو ساعت داخل یخچال بذارینش تا مزه ها به خورد هم برن. قبل مصرف باز تکونش بدین.

آموزش تهیه مرحله به مرحله سس وینگرت (وینیگرت)

5. این سس با انواع سالاد سبزیجات عالی میشه … نوش جان


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/831362/آموزش-تهیه-مرحله-به-مرحله-سس-وینگرت-وینیگرت

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up