طرز تهیه سوپ زرشک

آشپزی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت بیتوته: در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ زرشک رو به شما آموزش بدیم. این سوپ دارای فواید بسیار زیادی است که از جمله میتوان به تنظیم اعمال دستگاه گوارش و درمان زردی و یرقان و از بین بردن سوء هاضمه اشاره کرد. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

  • سينه مرغ: 300 گرم
  • جعفري خردشده: 150 گرم
  • قارچ خردشده: 100 گرم
  • رب گوجه‌فرنگي: دو قاشق سوپخوري
  • آرد گندم: دو قاشق سوپخوري
  • آبليمو: سه قاشق سوپخوري
  • زرشك: 200 گرم
  • پياز: يك عدد
  • هويج: 100 گرم
  • سيب‌زميني: 80 گرم
  • روغن مايع: نصف پيمانه
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهیه سوپ زرشک

طرز تهيه سوپ زرشک :

1. پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ مي‌‌كنيم.

2. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت مي‌‌دهيم.

3. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت مي‌ريزيم.

4. سپس هويج و سيب‌زميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت مي‌‌پزيم.

5. بعد قارچ، نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين مي‌كنيم .


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/805840/طرز-تهیه-سوپ-زرشک

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

تبلیغات

تازه ترین مطالب

فهرست