دستور تهیه سالاد تره فرنگی و انار

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

ماهنامه سرآشپز – هرمینه ناواساردیان: حالا که فصل انار است، سعی کنید به جز استفاده از انار به عنوان میوه، استفاده های دیگری نیز از آن بکنید. در این مطلب طرز تهیه سالادی با انار و تره فرنگی را به شما آموزش داده ایم، که حتما از آن خوشتان می آید.

 

مواد مورد نیاز:

 

  • تره فرنگی: 500 گرم
  • گردو (خرد شده): 150 گرم
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • انار: 150 گرم
  • رب انار: 1 ق س
  • فلفل دلمه ای (نگینی خردشده): 1 عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 2 ق س

 

 

سالاد تره فرنگی و انار

روش تهیه:

 

1-    قسمت سفید تره فرنگی را به صورت عمودی به دو نیم تقسیم کرده و داخل قابلمه ای حاوی آب جوش و مقداری نمک به مدت 3 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود. بعد آن را آبکش کرده، تکه های بزرگ تر را جدا کنید و بقیه را نگینی خرد کنید.

 

2-    گردو، سیر، انار، رب انار، فلفل دلمه ای، روغن زیتون، تره فرنگی (نگینی خردشده)، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.

 

3-    یک ورقه تره فرنگی را روی سطح صافی قرار داده، سپس مقداری مخلوط موارد روی آن ریخته و رول کنید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).

 

4-    رول های آماده شده را داخل ظرفی چیده و با اناز تزیین کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/478261/دستور-تهیه-سالاد-تره-فرنگی-و-انار

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up