طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس ایتالیایی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

وب‌سایت آوای سلامتی: سیب زمینی داغ به شکل عجیبی سریعا طعم زیتون, گوجه فرنگی و روغن زیتون را به خود می گیرد. طعم سالاد سیب زمینی با سس ایتالیایی در هر دو حالت, چه سرد و چه گرم فوق العاده است.

مواد لازم:

  •  سیب زمینی تازه : 750 گرم
  •  پیاز شالوت : 1 عدد
  •  گوجه فرنگی : 2 عدد
  • ریحان تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  •  نمک : به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس سالاد ایتالیایی:

  • گوجه فرنگی , پوست کنده و خرد شده : 1 عدد
  •  زیتون سیاه , بدون هسته و ریز خرد شده : 4 عدد
  • روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری
  •  سرکه : 1 قاشق غذاخوری
  •  سیر له شده : 1 حبه
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

سیب زمینی با سس ایتالیایی

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را به مدت 15 دقیقه در یک قابلمه آب و کمی نمک بجوشانید تا نرم و ترد شوند .

2. آن ها را خوب آبکش نموده , درشت خرد نمایید و در یک کاسه بریزید .

3. پیاز شالوت را خرد نمایید . گوجه فرنگی ها را عمودی برش بزنید و هر دو را با هم به سیب زمینی ها بیافزایید .

4. جهت تهیه سس سالاد , همه مواد را در یک شیشه دربدار بریزید و خوب تکان دهید .

5. سس را روی مخلوط سیب زمینی بریزید و مواد را تکان دهید تا خوب ترکیب شوند .

6. سالاد را داخل ظرف پذیرایی بکشید و روی آن را با چند برگ ریحان تزیین نمایید .

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up