سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

وب‌سایت آوای سلامتی: سس تند بادام زمینی که به همراه سالاد مرغ اندونزی سرو می شود را می توان از یک روز قبل آماده نموده و در یخچال نگه داشت.

مواد لازم:

  •  سیب زمینی بزرگ, خرد شده : 4 عدد
  •  آناناس تازه , مکعبی خرد شده : 300 گرم
  •  هویج , رنده شده : 2 عدد
  • جوانه لوبیا : 175 گرم
  •  پیازچه خرد شده : 1 دسته
  • کدو بزرگ , چوب کبریتی خلال شده : 1 عدد
  • کرفس , چوب کبریتی خلال شده : 3 ساقه
  •  بادام زمینی , بدون نمک : 175 گرم
  •  فیله سینه مرغ پخته , خرد شده : 2 عدد

مواد لازم جهت تهیه سس:

  • کره بادام زمینی : 6 قاشق غذاخوری
  •  روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
  • سویا سس : 2 قاشق غذاخوری
  •  فلفل چیلی قرمز , خرد شده : 1 عدد
  • روغن کنجد : 2 قاشق چای خوری
  •  آب لیمو ترش : 4 قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد مرغ اندونزی

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شود .

2. سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید .

3. آناناس , هویج , جوانه لوبیا , پیازچه , کدو , کرفس , بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه نمایید . آن ها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

4. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده , به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید .

5. فلفل چیلی قرمز , روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب نمایید . خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

6. سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود . سالاد مرغ اندونزی را با برش های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

می توان آناناس کنسروی کمی شیرین را اگر به جای تازه آن موجود بود, آبکش نموده و زیر شیر آب سرد بشویید, سپس در سالاد مرغ اندونزی به کار ببرید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/326247/سالاد-مرغ-اندونزی-با-سس-تند-بادام-زمینی


بازدید: 10

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up