مواد لازم:
سیب خوراکی رنده شده ۵ عدد متوسط
کره نرم شده یا روغن ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر ۱.۵ قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق مرباخوری
شیر ۲ قاشق سوپخوری
آرد ۲۵۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
نمک مقداری
وانیل مقداری
طرز تهیه:
سیبها را پوست گرفته رنده کرده و کمی آبلیمو به آن می زنیم تا سیاه نشود و سپس آب آنها را می گیریم . تخم مرغها و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا سفیده رنگ شود. روغن یا کره نرم شده را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط و الک می کنیم. سیب رنده شده ، دارچین ، نمک و شیر را به مواد تخم مرغی افزوده و همه مواد را مخلوط می کنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر را افزوده و آرام مواد را مخلوط می کنیم و در ظرف کیک از قبل از آماده شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه در طبقه وسط قرار می دهیم تا در مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه پخته شود.