دسر خربزه

jellekharboze

مواد لازم:

خربزه متوسط مشهدی 1 عدد

آب سرد 2 لیوان سرخالی

آب ولرم 2 لیوان سرخالی

خامه زده شده برای تزئین 50 گرم

پودر شکر 1 قاشق سوپخوری

ژله قرمز 2 عدد

 

طرز تهیه:

خربزه زرد رنگ را تمیز می شوئیم و پوست آن را یک در میان می گیریم (یعنی یک راه پوست می گیریم و یک راه را نمی گیریم) بعد سر خربزه را کمی می بریم و تخمهای داخل آن را به آرامی به طوریکه به بدنه خربزه صدمه نخورد خالی می کنیم و دو بسته ژله قرمز را با آب سرد و آب ولرم مخلوط کرده، در داخل خربزه می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد وقتی خودش را گرفت به صورت حلقه حلقه می بریم و روی ژله پودر قند و خامه فرم گرفته را یخته و تزئین می کنیم.

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up