ماهیچه روغن جوش؛ مجلسی و آبرومندانه

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله سرآشپز: اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مجلسی برای میهمانی ها هستید، ماهیچه روغن جوش را با باقالی پلو سرو کنید و از میهمان ها پذیرایی کنید.

مواد مورد نیاز

  • ماهیچه گوسفند: ۱ عدد
    پیاز: ۲ عدد
    زنجبیل تازه (رنده شده): ۱ قاشق چای خوری
    سیر (له شده): ۲ حبه
    فلفل سیاه: ۱ دوم قاشق چای خوری
    نمک: ۱ قاشق چای خوری
    روغن مایع: ۱ لیتر

ماهیچه روغن جوش؛ مجلسی و آبرومندانه

روش پخت:

۱. ماهیچه را تمیز کرده و کاملا بشویید، بعد آن را درون قابلمه ای قرار دهید.

۲. روغن و ۱ پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و (حدو د ۳۰ دقیقه) بگذارید تا روغن به جوش آید و کف کند. بعد کف روی ماهیچه را جمع کنید.

۳. زنجبیل، سیر، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و بگذارید تا ماهیچه بپزد.

۴. ۳۰ دقیقه آخر پخت، پیاز را چهار قاچ کرده و به ماهیچه اضافه کنید تا بپزد.

۵. ماهیچه پخته شده را همراه با چلو یا باقالی پلو سرو کرده و به دلخواه تزیین کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/714002/ماهیچه-روغن-جوش-مجلسی-و-آبرومندانه

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع